Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Remoulade
- 200 g neutrales Öl (z. B. Sonnenblumen- oder Rapsöl)
- 5 Stängel Kerbel, abgezupft
- 50 g Gewürzgurken, in Stücken
- 1 Ei
- ½ - 1 TL Zitronensaft
- ½ TL Senf, mittelscharf
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 100 g Crème fraîche
Roastbeef und Fertigstellung
- 1720 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 600 g Roastbeef
- 20 g Butter
- 2 Zweige Rosmarin
- Öl zum Einfetten und Braten
- 800 g Süßkartoffeln
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Paprika edelsüß zum Würzen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4206 kJ / 1004 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 72 g
- Vezels
- 6.3 g
Alternatieve recepten
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 Std. 25 Min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30 min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 Std. 25 Min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20min
Lammhüften mit Speckbohnen
1h 30 min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1h 45 min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1h 50min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 Std. 25 Min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1h 20min
Rib Eye mit Béarnaise
1h 50min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1h 30 min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30 min