Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Möhre, in Stücken (3 cm)
- 100 g Porree, in Ringen (2 cm)
- 100 g Knollensellerie, in Stücken (3 cm)
- 100 g Bündnerfleisch, in Streifen (2 cm)
- 30 g Butter
- 80 g Perlgraupen
- 900 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 100 g Sahne
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- ½ Bund glatte Petersilie, abgezupft, gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1137 kJ / 273 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spargeleintopf
45 min
Ritschert (XXL)
1 Std.
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45 min
Ritschert
1 Std.
Graupeneintopf mit Tafelspitz
1 Std.
Graupen-Eintopf mit Klößchen
35 min
Graupensuppe
1 Std.
Linseneintopf mit Kasseler und Ananas
1 Std.
Mettwursteintopf nach Pichelsteiner Art
40 min
Graupen-Gemüse-Eintopf mit weißen Bohnen
35 min
Linseneintopf mit Lyoner Wurst
1 Std.
Westfälische Erbsensuppe
4h