Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Suppengemüse, in Stücken, oder Abschnitte (z. B. Möhrenschalen, Sellerie)
- 1 Zwiebel, mit Schale, halbiert
- 50 g Pilze
- 2 Knoblauchzehen, mit Schale
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 4 Pimentkörner
- 10 Pfefferkörner, schwarz
- 2 Zweige Thymian
- 2 Zweige Rosmarin
- 1500 g Wasser
- 2 TL Salz
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 392 kJ / 94 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1635 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Slow-Cooking-Apfelmus
5h 20 min
Zitronensalzpaste
10 min
Wildgewürz-Mischung
10 min
Slow Cooking Gemüsefond aus Gemüseabschnitten
4h 15min
Eierpaste
50 Min
Tomaten-Ketchup
40min
Gelber Fisolensalat
40min
Käsestangen mit Möhrengrünpesto
1 Std. 30 Min
Porree-Gomasio
40min
Curry-Putenbrust-Aufschnitt
1h 40min
Sellerie-Salz
35min
Fruchtiges Tomatenketchup
2 godz. 25 min