![Rote Paprika-Sauce (Ajvar) Rote Paprika-Sauce (Ajvar)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5B146EDD-272A-4B43-B575-01DCF60FC97A/Derivates/506c7859-0145-40b9-b443-99b2cf4ff55d.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g rote Paprika, in Stücken
- 150 g Zucker
- 70 g Öl
- ½ TL Chilipulver
- 2 TL Salz
- 50 g Tomatenmark
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 3 Knoblauchzehen
- 70 g Weißweinessig
- Voeding
- per 1 Glas
- Calorieën
- 1608 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 1197 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Marzipan-Rohmasse
1 Std. 10 Min
Limoncello
192 Std.
Eingelegte Gurkenscheiben
2h
Süßer Aprikosen-Senf
55 min
Himbeer-Zucker
5 min
Sieben-Gewürze-Pulver
5 min
Zitronen-Frischkäse
12h
Sweet Chilli Sauce
40p
Basis-Gewürz
5 min
Sylter Salattraum
2 Std. 15 Min
Zitronen-Ingwer-Jellys
1h 30min
Curry-Mango-Sauce zum Grillen (vegan)
10p