Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 Eier
- 800 g Wasser zum Kochen
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 3 Stängel Dill, abgezupft
- 40 g Gewürzgurken, in Stücken
- 30 g Mayonnaise
- 200 g Schmand
- 30 g Kapern (z. B. Non-Pareilles, abgetropft)
- ½ - ¾ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 5 g Gurkenwasser
- Voeding
- per 4 Portionen
- Calorieën
- 4036 kJ / 965 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 86 g
- Verzadigd vet
- 34 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 1645 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kalte Rote-Bete-Suppe mit Forelle
40min
Bier-Senf-BBQ-Sauce
20min
Herzhafter Käsekuchen mit Entenbrust und Preiselbeeren
1 Std. 40 Min
Süßer Aprikosen-Senf
55min
Rosenkohlcremesuppe
45min
Johannisbeer-Ketchup
1h 30min
Pilz-Dip mit Sonnenblumenkernen
30min
Eierpaste
50min
Tiroler Speck-Muffins
40min
Eier-Curry-Salat
1h 30min
Linsen-Curry-Aufstrich
40min
Frühstücksei aus den Varoma® Förmchen
35min