Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Schweinefilet, in Streifen (5 mm x 1 cm x 5 cm)
- 50 g Sojasauce
- 300 g Reisnudeln, getrocknet
- 50 g Öl
- 2 Knoblauchzehen
- 5 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 150 g rote Zwiebeln, geachtelt
- 150 g rote Paprika, in Streifen (5 mm x 5 cm)
- 150 g Möhren, in Streifen (5 mm x 5 cm)
- 1280 g Wasser
- 1 TL Chinesisches Fünf-Gewürze-Pulver
- 70 g Austernsauce
- 1 TL brauner Zucker
- 100 g Zuckerschoten, schräg halbiert
- 150 g Mini Pak Choi, grob geschnitten
- 1 TL Salz
- 1 rote Chilischote, frisch, in dünnen Ringen
- 2 EL Cashewkerne, geröstet, ungesalzen
- 2 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1735 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 3.5 g
Alternatieve recepten
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1sa 30 dk
Glasiertes Schweinefleisch auf Vermicelli
1 godz. 20 min
Boeuf Bourguignon
3h 30min
Gewürzente mit Pilzen, Asia-Gemüse und Reis
1 Std. 5 Min
Asia-Nudeln mit Rindfleisch und Brokkoli
1sa
Slow Cooking Beef Madras
3h
Rindfleischsuppe mit Nudeln (红烧牛肉面)
1sa 30 dk
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1sa
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1sa
Curry-Hähnchen (红咖喱鸡)
50 Min
Rindfleisch-Rotwein-Ragout zu Nudeln
1sa
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3h 50min