Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 200 g di latte
- 20 g di zucchero
- ½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
- 300 g di farina
- 1 ¼ di cucchiaino di sale
- 30 g di burro, non salato
Coleslaw
-
1
mazzetto di prezzemolo fresco, a foglia liscia (circa
20 g), le foglioline
lavate e asciugate -
600
g di cavolo cappuccio, privato del gambo,
a pezzi (4 cm) -
200
g di carote, pelate, a pezzi (4
cm) - 200 g di panna acida
- 80 g di aceto di mele
- 10 g di olio di oliva
- ½ cucchiaino di zucchero
- 1 ¼ di cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
Lavorazione
- 1 uovo, sbattuto
Cottura alla griglia
- 8 wienerli (da 50 g l’uno)
- 4 cetriolini sott'aceto, a fette
- 4 cucchiai di cipolla fritta croccante, già pronta, essiccato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3680.8 kJ / 883.3 kcal
- Eiwitten
- 29.6 g
- Koolhydraten
- 73.5 g
- Vetten
- 49.8 g
Alternatieve recepten
Knöpfli
50min
Tartare di carne
30 dk
Knöpfli all’aglio orsino
Keine Bewertungen
Marmellata di albicocche per la dispensa
Keine Bewertungen
Hamburger con Coleslaw
40min
New York cheesecake
6 godz. 30 min
Papet vaudois
55 min
Flammkuchen vodese
1sa 30 dk
Maluns grigionesi
Keine Bewertungen
Grissini
1 Std. 20 Min
Cornetti al prosciutto
35min
Empanada di tonno
1 godz. 10 min