Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g Parmesan, in Stücken
Auberginen-Bolognese
- 100 g Möhren, in Stücken
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Bund Majoran, abgezupft
- 30 g Olivenöl
- 500 g Auberginen, in Stücken (3-4 cm)
- 150 g Rotwein, trocken
- 100 g Tomatenmark
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 2 geh. TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Zucker
Béchamelsauce und Fertigstellung
- 650 g Milch
- 50 g Butter, in Stücken
- 60 g Mehl
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 300 g Lasagneplatten, trocken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2353 kJ / 562 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 1664 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Auberginen-Paprika-Pasta
30min
Auberginen-Bolognese zu Nudeln
35min
Pilz-Käse-Nudeln mit Spinat
35min
Auberginen-Linsen-Pasta
45min
Spinat-Feta-Lasagne
1h 15min
Zucchini-Kartoffel-Parmigiana
1h 15min
Überbackene Spinatmuscheln
1 Std. 10 Min
Zucchini-Kartoffel-Parmigiana
1h 15min
Gefüllte Auberginen
50min
Kürbis-Pilz-Ragout
40min
Auberginen-Pasta
30min
Vegetarische Quiche mit Spinat und Paprika
1h 15min