Compatibele versies
Blumenkohl mit veganer Hollandaise und Knusperkartoffeln
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Blumenkohl und Knusperkartoffeln
- 1 Knoblauchzehe
- 1 ½ TL Salz
- 1 geh. TL Natron
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 1 TL italienische Kräuter, getrocknet
- 80 g Öl
- 500 g Wasser
- 500 g Drillinge
- 650 g Blumenkohlröschen, ggf. halbiert
- 30 g Paniermehl zum Bestreuen
Vegane Hollandaise
- 90 g vegane Margarine, in Stücken
- 50 g Mehl
- 190 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, vegan
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 30 g Senf, mittelscharf
- 2 TL Zitronensaft
- ½ TL Kurkuma
- ½ TL Kala Namak (siehe Tipp)
- 230 g Sahnealternative aus Soja
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2751 kJ / 657 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 48 g
- Vezels
- 8.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegane Frikadellen mit Kartoffelsalat
1h 20min
Veganer Shepherd's Pie
1 Std. 40 Min
Veganes "Thunfisch" Baguette
15min
Vegane Linsen-Lasagne
3 Std.
Vegane Käsesauce (zu Nudeln oder zum Überbacken)
35min
Vegane Lasagne
1h 50 min
Vegane Mac and Cheese
1 Std.
Veganes Zaziki mit Dampfgemüse
40 min
Vegane Flammkuchen mit Rucola-Pesto
1h 25min
Vegane Paprika-Rahmsauce
40 min
Veganes Rührei
30 Min
Vegane Bolognese
50 Min