![Vegetarisches Chili Vegetarisches Chili](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e2dc1c53-394b-46b9-a21f-f887e5e9efe7/Derivates/c2c34265-e0d5-4160-b7a7-6e6c45bbe84f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 120 g Möhren, in Würfeln (1 cm)
- 1 rote Paprika (ca. 150 g), in Würfeln (1 cm)
-
2
Dosen Cannellini-Bohnen (Abtropfgew. à 240 g), abgetropft (siehe Tipp)
of 2 Dosen Kidneybohnen (Abtropfgew. à 240 g), abgetropft (siehe Tipp) - ½ - 1 frische Chilischote, nach Wunsch entkernt, klein geschnitten (siehe Tipp)
- 200 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Zimt
- ½ TL Zucker
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
-
1
TL Oregano, getrocknet
of 2 Stängel Oregano, abgezupft -
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 500 g passierte Tomaten
- 1 Dose Mais (Abtropfgew. 140 g), abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2056 kJ / 491 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 18.3 g
- Natrium
- 957 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Veganes Paprika-Gulasch
45 min
One-Pot-Paprika-Pasta
1 Std. 10 Min
Vegane Paprika-Tomaten-Suppe mit Cashewcreme
2h 30min
Gefüllte Paprika mit Petersilien-Tomaten-Reis
55 min
Veggie Rigatoni al forno
45 min
Veganes Champignon-Masala
25 Min
Vegane Paprika-Rahmsauce
40 min
Vegane Linsen-Lasagne
3h
Cremig-rauchige Paprika-Bolognese (vegan)
45 min
Kartoffel-Paprika-Gulasch
45 min
Vegane Lasagne-Suppe
1 godz.
Vegane Bolognese
50 min