Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Veganer Käseersatz
- 85 g Cashewkerne
- 15 g Hefeflocken
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Knoblauchpulver
Sauce
- 1 Dose Kidneybohnen (Abtropfgew. 255 g), abgetropft
- 20 g Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Sellerie, in Stücken
- 150 g Möhren, in Stücken
- 1 Zwiebel, geachtelt
- 100 g Weißwein, trocken (vegan)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 50 g Tomatenmark
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
- ½ TL Paprikapulver, geräuchert
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1373 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 10.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Veganes Zaziki mit Dampfgemüse
40 min
Tofu-Bolognese
40 min
Veganes Champignon-Masala
25min
Vegane Paprika-Rahmsauce
40 min
Vegane Tomatensuppe mit Linsenbällchen
1 godz.
Soja-Bolognese
40 min
Vegane Bratensauce
45 min
Vegane Mandel-Pasta mit Spinat
30 min
Vegane Lasagne
1 Std. 50 Min
Chili sin Carne
25h 20min
Soja-Gulasch mit Serviettenknödel
1 godz. 25 min
Vegane Linsen-Lasagne
3h