Apparaten en Accessoires
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Voorbereiding 30min
Totaal 1u. 30min
4 portie
Ingrediënten
-
volkoren brood in stukken gesneden25 g
-
walnoten, gehalveerd50 g
-
rauwe cashewnoten30 g
-
1 volle tl groentebouillonpastagroentebouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld1
-
rode split linzen gespoeld100 g
-
water500 g
-
teentje knoflook1
-
uien in vieren gesneden100 g
-
paddenstoel, bruin, vers gehalveerd150 g
-
zonnebloempitten50 g
-
Worcestershire saus15 g
-
lijnzaad gemalen, gemengd met 3 eetlepels water1 el
-
peterselie, gedroogd½ tl
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
tijm, gedroogd¼ tl
-
salade bladeren om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
16 g
Calorieën
1477 kJ /
354 kcal
Vetten
20 g
Koolhydraten
25 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
lagere GI
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Chocolade-Sinaasappel Posset
5u. 40min
Vegan Burgers
Geen beoordelingen
Glutenvrije gevulde pepers
Geen beoordelingen
Ananascarpaccio met roze Sorbet
20min
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Geen beoordelingen
Vegan feta in olie met kruiden
Geen beoordelingen
Gestoomde spinaziecake
35min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Boekweit met champignons
25min
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Geen beoordelingen
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20min