Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g volkoren brood, in stukken gesneden
- 50 g walnoten, gehalveerd
- 30 g rauwe cashewnoten
-
1
groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld
of 1 volle tl groentebouillonpasta - 100 g rode split linzen, gespoeld
- 500 g water
- 1 teentje knoflook
- 100 g uien, in vieren gesneden
- 150 g paddenstoel, bruin, vers, gehalveerd
- 50 g zonnebloempitten
- 15 g Worcestershire saus
- 1 el lijnzaad, gemalen, gemengd met 3 eetlepels water
- ½ tl peterselie, gedroogd
- ½ tl zeezout
- ¼ tl zwarte peper, gemalen
- ¼ tl tijm, gedroogd
- salade bladeren, om op te dienen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1477 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glutenvrij Focacciabrood
1h
Dille en feta flatbread
1h 20 min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Aziatische komkommersalade
Ninguna valoración
Gestoomde Chinese groenten
Ninguna valoración
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Ninguna valoración
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Roerbak met aubergines en kofu
Ninguna valoración
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10 min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h
Zoete aardappel muffins met walnoten
1h