Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de betterave cuite, coupée en morceaux
- 300 g de farine de blé
- 100 g de semoule de blé dur fine
- 3 œufs
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel
- 100 g de cerneaux de noix
- 250 g de bleu d'Auvergne, coupé en morceaux
- 100 g de crème liquide légère
- 2 pincées de sel
- 4 pincées de poivre fraîchement moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4318.3 kJ / 1030.8 kcal
- Eiwitten
- 37.5 g
- Koolhydraten
- 98.8 g
- Vetten
- 51.3 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 357.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roulé d'omelette à la vapeur, champignons sautés et salade
40 min
Salade de boulgour et saumon vapeur
25 min
Buddha bowl tempeh avec vinaigrette à la cacahuète
1h
Soupe épicée de lentilles corail et tomates, pommes de terre farcies
55 min
Patates douces farcies, coleslaw et mayonnaise banane-sriracha
50 min
Pipirrana au calamar (salade andalouse)
40 min
Glace papaye-coco
4h 10min
Soupe de champignons, escalope de dinde et légumes vapeur
45 min
Gaufres aux lentilles corail et au bleu
45 min
Soupe de patates douces au garam masala et yaourt au citron vert
35 min
Sorbet fraise, pastèque et cerise
12 godz. 5 min
Bâtonnets de tofu panés et frites de patate douce
55 min