Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 60 g d'eau
- 60 g de lait demi-écrémé
-
8
g de levure boulangère fraîche
of 4 g de levure boulangère sèche - 250 g de farine de blé type 55
- 25 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 25 g de beurre doux, coupé morceaux
Le jour même
- 125 g de beurre doux (une plaquette entière)
- 100 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 œufs, dont 1 battu pour la dorure
- 175 g de parmesan, en morceaux
- 35 g de beurre, en morceaux
- ½ sachet de levure chimique
- 2 c. à café de romarin déshydraté et haché
- 1 c. à café d'ail en poudre
- 3 gousses d'ail
- 20 g de basilic frais
- 100 g d'amandes effilées et grillées
- 150 g d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3864 kJ / 923.5 kcal
- Eiwitten
- 23.4 g
- Koolhydraten
- 55.8 g
- Vetten
- 68.3 g
- Verzadigd vet
- 25.4 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 1147.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cookies fourrés au chocolat
1h 40min
Curry thaï de bœuf, pois gourmands et riz
1h 15 min
Fondant au chocolat
40min
Trio de gressins
1h 40min
Brunch d'Europe de l'Est
1h 30min
Umami bowl
1h 15 min
Mochis chocolat
2h 10min
Amlou (pâte à tartiner aux amandes)
30min
Pâte à cookie crue
15min
Soupe de poulet et de pommes de terre (ajiaco)
55min
Coulant au chocolat
40min
Cookies-brownies
20 min