Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Sonnenweizen (z. B. von Ebly)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 10 g Olivenöl
- 100 g Aubergine, in Würfeln (1 cm)
- 100 g Zucchini, in Würfeln (1 cm)
- 100 g gelbe Paprika, in Würfeln (1 cm)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 200 g Wasser
- 20 g Zitronensaft
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL italienische Kräuter, getrocknet
- Rucola zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1664 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 15.8 g
- Natrium
- 1190 mg
Alternatieve recepten
Kichererbsen-Salat
15min
Mediterraner Graupensalat
50min
Gebratener Kichererbsensalat
45 Min
Mediterraner Dinkel-Salat
30min
Lauwarmer Rotkohl-Quinoa-Salat
30min
Blumenkohlsalat mit Hähnchen
50min
Bärlauch-Bulgur-Salat mit Cherry-Tomaten und Feta
1 godz.
Würziger Quinoasalat mit gebratenem Hähnchen
40 min
Power-Quinoa-Salat
45 Min
Süßkartoffel-Sonnenweizen mit Feta
1 godz.
Gemüse-Avocado-Wraps
30min
Cremiger Kichererbsen-Spinat-Topf
20min