Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g de arroz
- 300 g de harina panificable sin gluten
- 2 g de levadura prensada fresca
- 300 g de agua helada
- 10 g de aceite de oliva
- 5 g de sal
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1793.8 kJ / 428.7 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 88.3 g
- Vetten
- 2.7 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 905.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Preparaciones básicas (Batch cooking)
3h
Hojaldre rápido (sin gluten)
1 godz.
Bolla de pan de patata y sésamo negro (sin gluten)
2 Std. 30 Min
Pizza con masa de patata (sin gluten)
5h 40min
Cucharitas de guacamole
40min
Hamburguesas con guacamole y aros de cebolla (sin gluten)
2h 15min
Focaccia al romero (sin gluten)
1 Std. 40 Min
Focaccia rústica sin gluten
2h 40min
Pan mediterráneo sin gluten
1 Std. 20 Min
Medallones de verduras sin gluten con salsa de yogur
1 godz.
Pizza de gorgonzola, jamón y patata (sin gluten)
2h 50min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2h 50min