Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 220 g de agua
- 1 cucharadita de azúcar
- 20 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de aceite de oliva
Relleno
- 500 g de cebolla en cuartos
- 20 g de aceite de oliva
- 300 g de hojas de espinaca frescas
- 100 g de vino de Jerez dulce
- 1 cucharadita de sal
- 80 - 100 g de orejones de albaricoque en cuartos
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
Montaje
- 8 - 10 filetes de caballa fresca limpia sin espinas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2443.2 kJ / 583.9 kcal
- Eiwitten
- 32.7 g
- Koolhydraten
- 53.4 g
- Vetten
- 25.1 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 732.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pudin de brócoli
1 godz.
Empanada de acelgas, chorizo y panceta (Galicia)
1 godz.
Brazo de gitano con gambas y queso
3h
Bizcocho de chocolate y calabacín
1 godz.
Pizza con setas de primavera
1 Std. 20 Min
Mermelada de caqui, kiwi y naranja con jengibre
30 Min
Pionono de Navidad
2 Std.
Empanada de maíz con berberechos
1 Std. 15 Min
Empanada de huevo, hierbas frescas y acelgas
1 Std. 50 Min
Bizcocho con dulce de membrillo
40min
Tarta versátil de celebración
1 godz. 30 min
Bica de Castro Caldelas
1 Std. 20 Min