Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bundt cake
- espray antiadherente para engrasar
- 200 g de harina de repostería
- 50 g de cacao puro en polvo
- 2 cucharaditas de polvo de hornear
- 1 pellizco de sal
- 180 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 10 g de vainilla líquida
- 100 g de azúcar
- 100 g de azúcar moreno
- 3 huevos
- 200 g de crème fraîche
Cobertura de mantequilla de cacahuete
- 120 g de mantequilla de cacahuete
- 130 g de leche condensada
- 30 g de agua
- 10 g de vainilla líquida
- 2 - 3 cucharadas de cacahuetes tostados sin sal, troceados
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1858 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 50.3 g
- Vetten
- 27.1 g
- Verzadigd vet
- 15.8 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 127.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Judías blancas a la hortelana
45 min
Fideuá con carne y chorizo
45 min
Patatas guisadas con gambones
1 godz.
Guiso de judías rojas con costillas
40 min
Sopa rusa (Rassolnik)
1 Std. 20 Min
Patatas guisadas con gambas, mejillones y almejas
1 godz.
Tarta Dobos
2 Std. 40 Min
Galletas sandwich con crema de limón
Brak ocen
Pica pau portugués
20 min
Piñada con hierbabuena
10min
Torrijas de vino dulce
50 min
Judiones de la Granja con salchichas frescas
45 min