Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bundt cake
- espray antiadherente para engrasar
- 200 g de harina de repostería
- 50 g de cacao puro en polvo
- 2 cucharaditas de polvo de hornear
- 1 pellizco de sal
- 180 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 10 g de vainilla líquida
- 100 g de azúcar
- 100 g de azúcar moreno
- 3 huevos
- 200 g de crème fraîche
Cobertura de mantequilla de cacahuete
- 120 g de mantequilla de cacahuete
- 130 g de leche condensada
- 30 g de agua
- 10 g de vainilla líquida
- 2 - 3 cucharadas de cacahuetes tostados sin sal, troceados
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1858 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 50.3 g
- Vetten
- 27.1 g
- Verzadigd vet
- 15.8 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 127.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brownie con nueces
1h 30min
Tarta de chocolate y mantequilla salada
1 godz. 25 min
Tarta de chocolate con leche y frutos rojos
2h 30 min
Coulant de chocolate
25 min
Bombones de frambuesa y chocolate
1h 30min
Galletas con baño de chocolate y nueces pacanas
1 Std.
Volcán de dulce de leche
30 Min
Tarta de frutas arcoíris
2h 30 min
Tarta de queso y chocolate al vapor
1 Std.
Bundt cake de mantequilla con nueces pacanas
2h 30 min
Empanadillas de embutidos
2h
Pastel de chocolate para dos
30 Min