Compatibele versies
Bollos de espelta malteados con semillas de amapola y sésamo
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 150 g de agua
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 150 g de harina integral de espelta
Masa
- 1 cucharadita de aceite (para engrasar)
- 200 g de agua fría
-
15
g de sirope de cebada malteada
of 15 g de miel - 5 g de levadura prensada fresca
- 350 g de harina de espelta
- 3 cucharaditas de psyllium (5 g) (optioneel)
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 1 cucharada de semillas de amapola
- 1 cucharada de semillas de sésamo
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 758 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 34.8 g
- Vetten
- 0.9 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de espelta
2 godz. 20 min
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan de trigo, centeno y maíz
3u.
Pan raíz de parmesano, aceitunas y nueces con masa madre (larga fermentación)
23h
Panecillos alemanes de trigo y centeno
12h 30min
Pan greñado art
3h 30min
Panecillos de espelta
16h 30min
Panecillos de zanahoria y semillas
15h
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 Std. 30 Min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 Std.
Pan retorcido con masa madre
16h
Pan payés con masa madre
16h