Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
260
g de bebida de avellana
of 260 g de leche de almendras - 15 g de levadura prensada fresca
-
70
g de aceite de coco
of 70 g de aceite de girasol - 380 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 60 g de azúcar
- 5 g de sal
- 500 g de agua
- 60 g de pasas sin semillas
- 80 g de orejones de albaricoque en trozos
- 40 g de avellanas tostadas y cortadas groseramente con un cuchillo
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 756 kJ / 180 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 27.8 g
- Vetten
- 6.6 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 135.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cake integral de espelta con naranja, chocolate y nueces
1 Std. 20 Min
Bizcocho de plátano vegano
1h 10min
Anacardos asados al curry
30min
Pan de semillas rico en proteínas
9 Std.
Brownie de batata
1 Std.
Pan de calabacín y zanahoria con pipas
1 godz. 45 min
Bundt cake de calabacín y cacao
1h 10min
Trufas de avena y algarroba
15 分钟
Blondies (sin gluten y sin huevo)
1 Std. 20 Min
Bizcocho de chocolate y calabacín
1 Std.
Bizcocho de pera con jengibre
1 Std.
Cake de plátano con algarroba
1 godz. 45 min