Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 œufs
- 200 g de farine de blé
- 200 g de parmesan, en morceaux
- 150 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 1 feuille de laurier
- 1 c. à soupe d'huile d'olive, et un peu pour la finition
- 400 g de viande de veau hachée
- du sel
- du poivre moulu
- ½ botte de ciboulette fraîche, ciselée
- 10 brins de persil frais, ciselés
- 1 c. à soupe bombée de ricotta
- 3 brins d'origan frais, et quelques feuilles pour la finition
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3539 kJ / 846 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 56 g
Alternatieve recepten
Gnocchis sauce tomate et chorizo
1h
Ragoût de veau à l'asturienne
2 godz. 45 min
Hot dog au bœuf haché et sauce barbecue
3h 45min
Muffins au chocolat à l’Egg poacher
40 min
Polpette à l'italienne, sauce tomate et spaghetti
50 min
Fajitas au poulet et aux champignons (TM6)
1h
Pâtes crémeuses aux crevettes cajun
30 min
Croquettes de poisson, sauce citronnée et riz coco
1h
Pain piadina, effiloché de poulet et tartinade d'aubergine
1h 10min
Onion rings
20min
Pâte de bouillon de viande
45 min
Fettuccine fraîches sauce gorgonzola
45 min