Compatibele versies
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gestoomde groenten
- 500 g water
-
1
tl groentebouillonpasta
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 330 - 350 g verse sperziebonen, (bv. prinsessenbonen), in stukjes (3-4 cm)
- 600 g melige aardappels, in stukjes gesneden (2 cm)
- 450 g knolselder, in stukjes gesneden (2 cm)
Vis en tapenade van zwarte olijven
- 4 goudbrasem filets (elk 120 g, zie tip)
- zout, om op smaak te brengen
- gemalen zwarte peper, om op smaak te brengen
- 1 citroen, schil en sap
- 200 g zwarte olijven, ontpit
- 8 sardine fillets, in olie (optioneel)
- 2 knoflookteentjes
- 20 g verse peterselie, alleen blaadjes
- 40 g kappertjes op azijn, uitgelekt
- 10 g citroensap
- 60 g extra vergine olijfolie
Dressing
- 100 g rode uien, in tweeën gesneden
- 1 teentje knoflook
- ¾ tl zout
- ½ tl suiker
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 20 g citroensap
- 15 g zonnebloemolie
Afronding
- 320 g melk
- 60 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in stukjes gesneden
- 2 snuifjes nootmuskaat, gemalen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3130 kJ / 748 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 43 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 10.7 g
- Natrium
- 2166 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2 Std. 30 Min
Geroosterde aubergines
Keine Bewertungen
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3h 45min
Zuivelvrije tzatziki
Keine Bewertungen
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 Min
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Keine Bewertungen
Mango kleefrijst cake (vegan)
11h
Tarbot met salsasaus
Keine Bewertungen
Boekweit met champignons
25 Min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2h 15min
Graubünden gerstsoep
Keine Bewertungen