Apparaten en Accessoires
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
Voorbereiding 5min
Totaal 1u. 15min
4 porties
Ingrediënten
-
ui in stukken (3 cm)50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
40 g rauwe ham, in reepjes of blokjesspek in reepjes of blokjes40 g
-
gedroogd eekhoorntjesbrood in lauw water geweekt (10 min.) en uitgelekt20 g
-
varkenslende in één stuk800 g
-
zout2 tl
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifje
-
volle melk600 g
-
½ tl groentebouillon, huisgemaaktgroentebouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
aardappelen in plakjes (½ cm)1000 g
-
boter20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
54.8 g
Calorieën
3157 kJ /
754 kcal
Vetten
39.8 g
Vezels
3.8 g
Koolhydraten
47.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Forel met hollandaisesaus
50min
Bloedige hersenspaghetti
13u. 30min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1u.
Gekookte eieren
20min
Lasagne bolognese met verse pasta
35min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1u. 35min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Geen beoordelingen
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1u. 25min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2u. 40min
Steak au Poivre
20min