Apparaten en Accessoires
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
Voorbereiding 5min
Totaal 1u. 15min
4 porties
Ingrediënten
-
ui in stukken (3 cm)50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
40 g rauwe ham, in reepjes of blokjesspek in reepjes of blokjes40 g
-
gedroogd eekhoorntjesbrood in lauw water geweekt (10 min.) en uitgelekt20 g
-
varkenslende in één stuk800 g
-
zout2 tl
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifje
-
volle melk600 g
-
½ tl groentebouillon, huisgemaaktgroentebouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
aardappelen in plakjes (½ cm)1000 g
-
boter20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
54.8 g
Calorieën
3157 kJ /
754 kcal
Vetten
39.8 g
Vezels
3.8 g
Koolhydraten
47.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1u.
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1u. 20min
Sinaasappelcake en chocolade topping
1u. 15min
Snel vruchtenijs
10min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Geen beoordelingen
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Varkenshaasje in papillot
1u.
Vissticks met tomatensaus
50min
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Geen beoordelingen
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1u. 25min
Aardappel-preisoep
40min