![Gluten-free Bruschetta Gluten-free Bruschetta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0e9228c8393431a089abb676e1c39bcc/Derivates/291053cdc605dfec55e320c9edf9072c82b48a47.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gluten-free Bread
- 80 g buckwheat grains
- 490 g water
-
1 ½
tsp dried instant yeast
of 15 g fresh yeast, crumbled - 1 tsp brown sugar
- 250 g gluten-free bread flour, plus extra for dusting
- 15 g olive oil
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
Tomato Topping
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 350 g plum tomatoes, ripe, quartered
- 6 fresh basil leaves, plus extra for garnishing
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches dried oregano
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 906.3 kJ / 216.6 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 35.3 g
- Vetten
- 6.2 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 434.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hot White Wine Punch with Cranberries
30min
Lemon Peel Pound Cake
1 Std. 50 Min
Celeriac Remoulade (TM6)
Keine Bewertungen
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1h
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10p
Rudolph's Mocktail
30min
Buckwheat Crispbread
1h 30min
Salt-free arrabbiata sauce
25 Min
Peanut Butter Cheesecake Dip
5 min
Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio
2h
Sticky Buns
3h 45min
Seeded Protein Crackers
30min