Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gluten-free Bread
- 80 g buckwheat grains
- 490 g water
-
1 ½
tsp dried instant yeast
of 15 g fresh yeast, crumbled - 1 tsp brown sugar
- 250 g gluten-free bread flour, plus extra for dusting
- 15 g olive oil
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
Tomato Topping
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 350 g plum tomatoes, ripe, quartered
- 6 fresh basil leaves, plus extra for garnishing
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches dried oregano
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 906.3 kJ / 216.6 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 35.3 g
- Vetten
- 6.2 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 434.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Sprouts and Cauliflower
20 min
Potato Pancakes
45 min
Slow-cooked Haricot Beans
14h 40min
White Bread
3 godz.
Raspberry Turnovers
2h
Roasted Red Pepper and Caramelised Onion Croquettes
1 godz. 30 min
Iced Tea with a Honey and Mint Syrup and Fruit Ice Cubes
3h 40 min.
Baby-friendly Herbed Cucumber Yoghurt Dip
10 min
Pickle (Achcharu)
48h 30min
Apple and Cinnamon Swirled Bread
1 Std. 50 Min
Apple Pie Filling Preserve
45 min
Bruschetta
3 godz.