Apparaten en Accessoires
Gluten-free Bruschetta
Voorbereiding 20min
Totaal 3u.
8 portions
Ingrediënten
Gluten-free Bread
-
buckwheat grains80 g
-
water490 g
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 ½ tsp
-
brown sugar1 tsp
-
gluten-free bread flour plus extra for dusting250 g
-
olive oil15 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Tomato Topping
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
plum tomatoes ripe, quartered350 g
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing6
-
fine sea salt2 pinches
-
dried oregano2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
434.9 mg
Eiwitten
3.5 g
Calorieën
906.3 kJ /
216.6 kcal
Vetten
6.2 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
0.9 g
Koolhydraten
35.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Free From
76 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50min
Tomato and Bacon Spaghetti
35min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1u.
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad
30min
Vegan Crème Brûlée
4u. 45min
Pierogi with Meat
1u.
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1u. 45min
Basic Soup Purée
Geen beoordelingen
Linseed Overnight Oats with Matcha Yoghurt
8u.
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45min