Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gluten-free Bread
- 80 g buckwheat grains
- 490 g water
-
1 ½
tsp dried instant yeast
of 15 g fresh yeast, crumbled - 1 tsp brown sugar
- 250 g gluten-free bread flour, plus extra for dusting
- 15 g olive oil
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
Tomato Topping
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 350 g plum tomatoes, ripe, quartered
- 6 fresh basil leaves, plus extra for garnishing
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches dried oregano
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 906.3 kJ / 216.6 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 35.3 g
- Vetten
- 6.2 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 434.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce (TM6)
40min
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 Std.
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM6)
15min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1 Std. 15 Min
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20min
Cauliflower Cheese Bites with Sour Cream Dip
4 Std. 15 Min
Sweet Potato Fritters with Greek Yoghurt, Smoked Salmon and Chives (TM6)
35 Min
Gluten-free Scones with Berry Chia Jam
1 godz.
Baby-friendly Guacamole
10min
Boba Tea (Bubble Tea)
1 godz.