Apparaten en Accessoires
Birnencreme
Voorbereiding 15min
Totaal 25min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Safranfäden3 - 4
-
Zitronensaft, frisch gepresst1 EL
-
Birnen geschält, entkernt, in Stücken (2 cm)500 - 600 g
-
Vanillezucker10 - 20 g
-
Salz1 Prise
-
Lebkuchengewürz½ TL
-
40 g Butter, in StückenMandelmus50 - 60 g
-
Eier2
-
Haselnüsse2 EL
-
Walnusshälften2 EL
-
Butter1 TL
-
Honig1 TL
-
½ TL KakaopulverSchokoladenraspel40 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Natrium
76 mg
Eiwitten
8 g
Calorieën
1360 kJ /
325 kcal
Vetten
19 g
Vezels
7 g
Verzadigd vet
4 g
Koolhydraten
37 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
5 Elemente-Küche für den Alltag
10 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk
Misschien vind je dit ook leuk...
Mandel-Chia-Pudding mit Cranberryspiegel (vegan)
1u. 30min
Granatapfel-Mohn-Tiramisu
1u. 10min
Safran-Kardamom-Mandel-Energiebooster
6u. 15min
Fruchtpudding (aus Resten)
25min
Cremige Polenta mit Pfirsichen
50min
Hexenschaum
35min
Omas Rahmkoch mit Maroni & Feigen
50min
Apfelpudding
25min
Maroni Mousse au chocolat
15min
Cremige Karotten-Polenta-Küchlein
50min
Maronicreme
15min
Schneller Maroni-Kuchen mit Nüssen & Schoko
1u.