![Zupfbrot mit Eiern und getrockneten Tomaten Zupfbrot mit Eiern und getrockneten Tomaten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/aa69569b-fcf9-4925-8608-ac5532830bcb/Derivates/f11ece93-08f0-456a-b8d3-1a1bc7b1ed34.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
Teig
- 2 Zweiglein Rosmarin, frisch, Blättchen abgezupft
- 30 g getrocknete Tomaten
- 130 g Wasser
- 100 g Milch
- 1 TL Zucker
- 25 g frische Germ, zerbröselt
- 500 g Weizenmehl
- 40 g Olivenöl
- 1 ½ TL Salz
Eier
- 6 Eier (Größe M), aus dem Kühlschrank
- Wasser, zum Befüllen bis zur 1 l-Marke
Fertigstellung
- 1 EL Olivenöl, zum Einfetten
- 2 EL Semmelbrösel, zum Bestreuen
- 50 g rotes Pesto
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1146 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 235 mg
Alternatieve recepten
Erdbeermojito (virgin)
5min
Brokkolisalat / Brokkoli-Feta-Aufstrich
10 min
Kärntner Reindling
2h 40min
Focaccia Blumenwiese
1h 40min
Pizzablume
2 Std.
Schneller Schokokuchen mit weichem Kern
30 min
Vollwert-Baguettes
50min
Rote Pizza mit Burrata, Melanzani und Zucchini
3h 45min
Schnelle Minestrone
20 min
Käse-Kürbiskern-Stangerl
1 Std. 30 Min
Garten Focaccia
2 Std. 10 Min
Pizza Prosciutto
35 min