Compatibele versies
Menù: Curry vegan con riso; sorbetto mango e cocco (Bimby Friend)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sorbetto al mango e cocco
- 60 g di zucchero
- 500 g di polpa di mango congelata, a pezzi
- 100 g di latte di cocco, in barattolo
Riso e verdure
- 1200 g di acqua
- 200 g di riso jasmine
- 150 g di funghi freschi, a fette (3 mm)
- 150 g di melanzana, a cubetti (2-3 cm)
Thai curry verde
- 400 g di latte di cocco, in barattolo
- 60 g di pasta di curry verde (vedere consigli)
- 150 g di carote, pelate e a fette (1 cm)
- 150 g di peperone rosso, pulito e a pezzi (2 cm)
- 150 g di cimette di broccoli
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
- 7 foglie fresche di kaffir lime
- 100 g di germogli di bambù in scatola, sgocciolati
- 2 - 3 peperoncini verdi freschi, a fette sottili (optioneel)
- 10 g di foglie di coriandolo, fresche, per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2718.8 kJ / 649.8 kcal
- Eiwitten
- 12.3 g
- Koolhydraten
- 97.2 g
- Vetten
- 19.8 g
- Verzadigd vet
- 17.8 g
- Vezels
- 8.3 g
- Natrium
- 735 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa speziata di lenticchie e latte di cocco
30 dk
Crema spalmabile di anacardi (senza lattosio)
12sa 10 dk
Crema di edamame e spinaci con focaccia alla barbabietola (vegan)
2 godz. 15 min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15 dk
Latte matcha al cocco e caramello
1 godz. 45 min
Gazpacho indiano
2 godz. 10 min
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15 dk
Gazpacho
15 dk
Crema di nocciole, cioccolato e datteri (vegan)
20 min
Salsa dip di formaggio vegano
40 min
Hummus di castagne a l'orientale
3h
Hummus di barbabietole
25 min