Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 rametti di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso fresco o secco (optioneel)
- 40 g di olio extravergine di oliva
-
600
g di seppie fresche
of 600 g di seppioline fresche - 50 g di vino bianco, secco
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 300 g di piselli surgelati
-
200
g di polpa di pomodoro in scatola
of 200 g di pomodori in scatola
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1138 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 25.7 g
- Koolhydraten
- 12.1 g
- Vetten
- 12.7 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purè di patate
50 min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1h 30min
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30min
Purè di patate
45 Min
Involtini di vitello
35 Min
Polpette al sugo
45 Min
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2 godz. 30 min
Pesce al vapore con verdure miste
1 godz. 20 min
Seppie con i piselli
40 Min
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min
Carciofi alla romana
50 min
Crostata di marmellata ai frutti di bosco
2 godz. 35 min