![Riz biryani et raïta de concombre Riz biryani et raïta de concombre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b9a59128fd338bb1167712b0e11d7546/Derivates/41c30b5be33fa299123e63ccc1bb6811117d2a74.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de concombre
- le jus d'1/2 citron jaune
- 1 c. à soupe de garam masala en poudre
- ½ bouquet de menthe fraîche, ciselé
- 250 g de yaourt à la grecque
- du sel
- du poivre moulu
- 1 oignon, coupé en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 6 c. à café de mélange d'épices (safran, gingembre, curry, graines de coriandre, curcuma, cardamome)
- 300 g de riz basmati
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes, émietté
- 2 c. à soupe de raisins secs
- 60 g de noix de cajou, concassées
- 4 brins de coriandre fraîche, équeutés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2005 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Tajine végétarien
35 min
Ragoût veggie de haricots rouges
1h 25min
Patates douces farcies, coleslaw et mayonnaise banane-sriracha
50 Min
Pad thaï veggie
1h 5 min
Buddha bowl multicolore
40 Min
Pancakes aux fruits secs et aux dattes
15 Min
Soupe ramen aux légumes et tofu
55 Min
Pad thaï au poulet
2h
Korma veggie aux noix de cajou
55 Min
Dahl de pois cassés à la patate douce
13h 25 min
Sauté de légumes et sauce aux cacahuètes
30 min
Dahl de lentilles corail, épinards et oignons verts
35 min