Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Nudeln
- 320 g Linguine, Garzeit 10 Minuten (siehe Tipp)
- 1200 g Wasser
- 1 TL Öl
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
Austernpilzsauce
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 130 g Zwiebeln, halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 60 g Butter, in Stücken
- 600 g Austernpilze, in sehr feine Streifen gezupft
- 1 TL Salz
- 100 g Rotwein, trocken
- 200 g Crème fraîche
- 10 g Speisestärke
- 1 TL Zitronenschale, fein abgerieben
- 1 geh. TL Thymian, getrocknet
- ¼ TL Paprika de la Vera
- ½ TL Pfeffer
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2882 kJ / 689 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 929 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti mit Sardellen und Knoblauchbrösel
40 Min
Veganes Austernpilz-Schawarma
45 min
Safran-Tagliatelle in Butter-Weißwein-Sauce
35 min
Kräuterseitlinge mit Paprika und Basilikum
25min
Gnocchi mit Pfifferling-Rahm-Sauce
30min
Pilz-Stroganoff mit Kräuterkartoffeln
45 min
Penne mit Garnelen und Mangold-Sauce
50 Min
Spaghetti mit Pilz-Bolognese
1h
Pilz-Käse-Nudeln mit Spinat
35 min
Cremig-rauchige Paprika-Bolognese (vegan)
45 min
Spaghettinester mit Auberginencreme
40 Min
Champignon-Spinat-Nudeln
30min