Apparaten en Accessoires
Roerbak met aubergines en kofu
Voorbereiding 25min
Totaal 1u. 25min
6 porties
Ingrediënten
Volkoren rijst
-
langkorrelige bruine rijst200 g
-
water om te weken
Kofu en rijst
-
water1800 g
-
gemalen kurkuma½ tl
-
zout2 tl
-
kikkererwtenbloem225 g
-
olie1 tl
-
aubergines in blokjes (3 cm)400 g
-
paprika's in reepjes (2 cm)300 g
Aubergine roerbak
-
teentjes knoflook2
-
verse gember (± 3 cm), in dunne plakjes1 stuk
-
verse rode chili ontpit, in stukken1
-
uien in partjes (2 cm)150 g
-
sesamolie plus 2 el om te bakken50 g
-
sojasaus50 g
-
water60 g
-
honing30 g
-
sesamzaad15 g
-
kerstomaten gehalveerd150 g
-
lente-uien in dunne plakjes80 g
-
verse korianderbladeren grof gehakt½ bos
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1275.6 mg
Eiwitten
12 g
Calorieën
1857.8 kJ /
444 kcal
Vetten
18.2 g
Vezels
9 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
61.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Boost uw immuniteit
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Champignon en spinazie lasagne
Geen beoordelingen
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
1u. 45min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3u. 50min
Iers sodabrood
Geen beoordelingen
Graubünden gerstsoep
Geen beoordelingen
Koken van gierst
Geen beoordelingen
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Geen beoordelingen
Borscht
50min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1u.
Linzencurry en gestoomde pompoen
1u. 15min
Ontbijt gebak
40min