Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Volkoren rijst
- 200 g langkorrelige bruine rijst
- water, om te weken
Kofu en rijst
- 1800 g water
- ½ tl gemalen kurkuma
- 2 tl zout
- 225 g kikkererwtenbloem
- 1 tl olie
- 400 g aubergines, in blokjes (3 cm)
- 300 g paprika's, in reepjes (2 cm)
Aubergine roerbak
- 2 teentjes knoflook
- 1 stuk verse gember (± 3 cm), in dunne plakjes
- 1 verse rode chili, ontpit, in stukken
- 150 g uien, in partjes (2 cm)
- 50 g sesamolie, plus 2 el om te bakken
- 50 g sojasaus
- 60 g water
- 30 g honing
- 15 g sesamzaad
- 150 g kerstomaten, gehalveerd
- 80 g lente-uien, in dunne plakjes
- ½ bos verse korianderbladeren, grof gehakt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1857.8 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 61.1 g
- Vetten
- 18.2 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 1275.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bloemkool-spinazie lasagne
1u. 45min
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1h 10min
Amandelpap
10 Min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Keine Bewertungen
Rabarber en gember gin fizz
336u. 10min
Zoetzure dhal
Keine Bewertungen
Boekweit met champignons
25min
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 Std. 15 Min
Hummus van rode biet
10 Min
Koolstoofpot met kalkoen
Keine Bewertungen
Indiase groentencurry
50min