Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de noix de pécan
- 200 g de lentilles vertes sèches
- 700 g d'eau
- 250 g de courge butternut
- 3 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 c. à café de sirop d'érable
- ½ c. à soupe de moutarde
- 1 oignon rouge, en lamelles
- 140 g de pousses d'épinards
- 100 g de fromage de chèvre, émietté
- 6 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2049 kJ / 492 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 27 g
Alternatieve recepten
Salade de boulgour aux fèves et amandes
45 min
Salade de sarrasin
25 min
Curry d'aubergine
50 min
Buddha bowl d'automne
1h 5min
La salade de Jennifer Aniston
30 min
Salade de pomme et de fenouil au sésame grillé
20 min
Petites galettes de maïs et taboulé de quinoa au maïs
50 min
Salade de lentilles, chou-fleur et figues
40 min
Salade de potimarron, pomme, chou et vinaigrette à l’orange
45 min
Curry de patates douces, épinards et brocoli
45 min
Crumble épicé de légumes
1u. 15min
Tarte rustique potimarron, chèvre et noix
35 min