Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de noix de pécan
- 200 g de lentilles vertes sèches
- 700 g d'eau
- 250 g de courge butternut
- 3 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 c. à café de sirop d'érable
- ½ c. à soupe de moutarde
- 1 oignon rouge, en lamelles
- 140 g de pousses d'épinards
- 100 g de fromage de chèvre, émietté
- 6 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2049 kJ / 492 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 27 g
Alternatieve recepten
Légumes d'hiver au miel et au quinoa
40min
Curry de patates douces, épinards et brocoli
45min
Taboulé de brocoli et chou-fleur, tofu fumé et olives
15min
Dahl de lentilles corail, épinards et oignons verts
35 Min
Dahl de lentilles corail, carottes, pois chiches et épinards
30min
Salade de boulgour aux fèves et amandes
45min
Salade de sarrasin
25 min
Salade tiède de lentilles, céleri, carotte et œuf
45min
Curry d'épinards à la feta
35 Min
Chili sin carne au tofu, tomates et poivrons
50min
Buddha bowl d'automne
1 godz. 5 min
Dahl de lentilles corail, épinards et courge à l'indienne
25 min