Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de noix de pécan
- 200 g de lentilles vertes sèches
- 700 g d'eau
- 250 g de courge butternut
- 3 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 c. à café de sirop d'érable
- ½ c. à soupe de moutarde
- 1 oignon rouge, en lamelles
- 140 g de pousses d'épinards
- 100 g de fromage de chèvre, émietté
- 6 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2049 kJ / 492 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 27 g
Alternatieve recepten
Dahl de lentilles corail, carottes, pois chiches et épinards
30 min
Curry de patates douces, épinards et brocoli
45 min
Crumble épicé de légumes
1h 15 min.
Salade de lentilles, chou-fleur et figues
40 min.
Buddha bowl aux falafels
24u. 35min
Tarte rustique potimarron, chèvre et noix
35min
Curry de légumes (chou-fleur, courge, patate douce et panais)
1h 5 min
Salade de sarrasin
25 min
Sarrasin avec champignons
25 min
Salade de pomme et de fenouil au sésame grillé
20min
Buddha bowl d'automne
1h 5 min
Boulettes de patate douce, sauce au sésame
1u. 10min