Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les légumes
- 2 gousses d'ail
- 1 oignon, coupé en deux
- 700 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 250 g de brocoli, en bouquets
- 250 g de courge butternut, coupée en rondelles
- 20 g d'huile d'olive
- 1 c. à soupe bombée de gomasio
- 300 g de petit épeautre, préalablement rincé (voir "Conseil(s)")
La sauce à la cacahuète
- 1 gousse d'ail
- 50 g de jus de citron
- 50 g de sauce de soja
- 60 g de beurre de cacahuète
- 10 g d'huile d'olive
- 200 g de carottes, coupées en tronçons
- 2 avocats, coupés en lamelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4412.8 kJ / 1058.3 kcal
- Eiwitten
- 35.5 g
- Koolhydraten
- 150.5 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 31.5 g
- Natrium
- 1539.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry de patates douces, épinards et brocoli
45 Min
Menu veggie - Bowls aux patates douces et sauce au tahini
50 min
Poke bowl végétarien
50 min
Korma veggie aux noix de cajou
55min
Curry de pois chiches au tofu
25 Min
Salade de boulgour aux fèves et amandes
45 Min
Salade d'épeautre à la grecque
30 Min
Ragoût africain de légumes aux cacahuètes
45 Min
Salade tiède de butternut, épinards et chèvre
45 Min
Salade de sarrasin
25 Min
Salade de potimarron, quinoa rouge et feta
40 Min
Dahl de lentilles corail, épinards et courge à l'indienne
25 Min