Apparaten en Accessoires
Zalm met waterkerskorst
Voorbereiding 25min
Totaal 2u. 5min
6 porties
Ingrediënten
-
bloem250 g
-
halfgezouten boter koud, in blokjes125 g
-
water80 g
-
waterkers vers, gewassen en uitgewrongen150 g
-
olijfolie1 el
-
citroensap1 el
-
roomkaas met knoflook en fijne kruiden (bv. Boursin)150 g
-
zachte boter om in te vetten15 g
-
verse zalmfilet in 1 stuk, in het dikste deel van de filet gesneden600 g
-
eierdooier1
-
melk1 el
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
30 g
Calorieën
2330 kJ /
559 kcal
Vetten
43 g
Koolhydraten
32 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Hummus
5min
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3u.
Hartige Ratatouille Taart
1u. 30min
Lamscurry
1u.
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1u.
Gefermenteerde rode uien
96u.
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2u. 10min
Yoghurt en muntdressing
15min
Chili non Carne
1u.
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Geen beoordelingen