Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g bloem
- 125 g halfgezouten boter, koud, in blokjes
- 80 g water
- 150 g waterkers, vers, gewassen en uitgewrongen
- 1 el olijfolie
- 1 el citroensap
- 150 g roomkaas met knoflook en fijne kruiden (bv. Boursin)
- 15 g zachte boter, om in te vetten
- 600 g verse zalmfilet, in 1 stuk, in het dikste deel van de filet gesneden
- 1 eierdooier
- 1 el melk
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2330 kJ / 559 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1h 30min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Zwarte spaghetti met garnalen
45min
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Zalm met venkel
40min
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Ninguna valoración
350 g sjalot fruiten
Ninguna valoración
Mangosapje met cayennepeper
10min
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Zalm en venkel risotto
25 min