Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g bloem
- 125 g halfgezouten boter, koud, in blokjes
- 80 g water
- 150 g waterkers, vers, gewassen en uitgewrongen
- 1 el olijfolie
- 1 el citroensap
- 150 g roomkaas met knoflook en fijne kruiden (bv. Boursin)
- 15 g zachte boter, om in te vetten
- 600 g verse zalmfilet, in 1 stuk, in het dikste deel van de filet gesneden
- 1 eierdooier
- 1 el melk
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2330 kJ / 559 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hollandaisesaus
15min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 Std. 15 Min
Oriëntaalse brunch
Geen beoordelingen
Gevulde kroketten
Geen beoordelingen
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1hod.
Geroosterde porchetta met peren en uien
12 Std.
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30 min
Lamsstoofpotje
1hod. 45min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1hod.
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9h
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 Std. 45 Min
Lamscurry
1hod.