Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g bloem
- 125 g halfgezouten boter, koud, in blokjes
- 80 g water
- 150 g waterkers, vers, gewassen en uitgewrongen
- 1 el olijfolie
- 1 el citroensap
- 150 g roomkaas met knoflook en fijne kruiden (bv. Boursin)
- 15 g zachte boter, om in te vetten
- 600 g verse zalmfilet, in 1 stuk, in het dikste deel van de filet gesneden
- 1 eierdooier
- 1 el melk
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2330 kJ / 559 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello tonnato
13 Std.
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1u. 10min
Zalm mozaïek
Brak ocen
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1h 30min
Lookbrood met vegan kaas
Brak ocen
Gegrilde octopus met aardappelen
2u. 45min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Brak ocen
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9h
Worstmummies
Brak ocen
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Brak ocen
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Brak ocen
Zoetzure vis met rijst
1u. 5min