Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Lammfleisch für Gulasch, ohne Knochen, in Würfeln (3 cm)
- 1 EL Ingwer, getrocknet, gemahlen
- 1 TL Kreuzkümmelsamen
- 760 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
- 50 g gelbe Currypaste (z. B. Madras-Currypaste)
- 1 TL Salz
- 150 g Kichererbsen, getrocknet
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Olivenöl
-
1
EL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 400 g stückige Tomaten
- 70 g rote Linsen, getrocknet
-
60
g Blattspinat, in kleinen Stücken (2-3 cm)
of 60 g Grünkohl, in kleinen Stücken (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1847 kJ / 441 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 559 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ezogelin Çorbası - Rote Linsensuppe
1 Std. 5 Min
Kreuzkümmel-Reis
25min
Irischer Lammeintopf
3 Std. 30 Min
Marokkanische Harira
1 godz.
Persisches Pilaw mit Masala-Joghurt
30 min
Quinoa-Linsen Mujaddara mit karamellisierten Zwiebeln
1h 10min
Hähnchen-Tajine
4 Std.
Orientalischer Lammeintopf mit Trockenobst
2h 45 min
Lamm Keema mit Erbsen
1 godz.
Orientalischer Lammeintopf
1h 10min
Orman Kebabı - Lamm-Eintopf
1 godz.
Rindfleisch-Kichererbsen-Curry-Suppe
30 min