Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Karotten (ca. 150 g), in Stücken
- 2 Stück Stangensellerie (ca. 100 g), in Stücken
- 1 rote Zwiebel (ca. 80 g), halbiert
- 20 g Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen, in Scheiben
- 1 TL Salz
- 1 gestr. TL Koriander, gemahlen
- 1 gestr. TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 gestr. TL Zimt, gemahlen
- ½ - 1 gestr. TL Chiliflocken, getrocknet (Pul-Biber), nach gewünschter Schärfe
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 500 g Wasser
- 100 g Kirschtomaten
- 50 g Orzo-Nudeln (kleine Nudeln in Reisform)
- 250 g Kichererbsen, gegart, abgetropft
- 20 - 30 g Zitronensaft
- 3 EL frische Petersilie, fein geschnitten
- 3 EL frischer Koriander, fein geschnitten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 958 kJ / 229 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 8.7 g
- Natrium
- 512 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote-Linsen-Bulgur-Suppe
1 Std. 10 Min
Dal Makhani
1 Std. 15 Min
Auberginen-Tomaten-Curry
30 Min
Chana Masala
45 Min
Korma-Gemüse-Curry
25 Min
Persisches Pilaw mit Masala-Joghurt
30 Min
Pesto-Bohnen-Eintopf mit Nudeln
50min
Marokkanische Linsensuppe
35 Min
Marokkanische Harira-Suppe mit Hähnchen
55min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35 Min
Südafrikanischer Gewürzreis
45 Min
Auberginen-Linsen-Curry
30 Min