Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- extra virgin olive oil, to grease
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 450 g baker's flour
- 250 g warm water
- 30 g extra virgin olive oil
- 2 tsp dried instant yeast
- 1 tsp sugar
- ¾ - 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp sea salt
Filling
- 250 g lamb or beef, sinew free, cut in pieces (3 cm), partially frozen
- ½ - 1 tsp hot paprika
- 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp coriander seeds
- ½ - 1 tsp ground allspice
- 1 tsp sea salt
- 250 g onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 75 g green capsicum, cut into pieces
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 - 75 g tomato paste
- 1 red onion, cut into thin slices, to garnish
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2145.7 kJ / 512.8 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 63.8 g
- Vetten
- 20.6 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 681 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Toum
15min
Brioche buns baked in a cast iron pot
2sa
Sable choux with lime ganache
26h
Sourdough Bread with Olives
5sa 20 dk
Ham and cheese canelé
49sa
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Fatayer with Cheese and Mint
1h 5min
Kashta cream
10min
Greek pita breads
1 godz. 15 min
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30 min
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1 godz. 50 min
Falafel
25h 30 min