Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g grapeseed oil
- 40 g lemon juice
- 3 - 4 garlic cloves
- 1 tsp salt
- 3 egg whites, room temperature
- 80 - 100 g boiling water (see Tips)
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 15145 kJ / 3606 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 2.4 g
- Vetten
- 400.4 g
- Verzadigd vet
- 45.6 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 2436.8 mg
Alternatieve recepten
Tarator (tahini dip)
5 Min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 Std. 30 Min
Mouhallabieh (milk pudding)
4 godz. 30 min
Kashta cream
10 Min
'Qamar el-din' juice
5 Min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Garlic dip (toum)
15 Min
Za'atar flat bread (mankouche)
1 Std. 35 Min
Lentil puree (moujadarra)
1h 25min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 godz. 30 min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 Std. 35 Min
Lentil purée (Moujadarra)
1 Std. 20 Min