Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di acqua calda
- 85 g di uvetta
Aroma
- 1 arancia, preferibilmente biologica, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 1 limone naturale, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 30 g di miele
- 20 g di Rum bianco
- 1 stecca di vaniglia, solo i semini estratti
Poolish
- 85 g di frutta candita mista
- 10 g di lievito di birra fresco
- 120 g di farina manitoba
Primo impasto
- 260 g di farina manitoba
- 2 tuorli
- 100 g di zucchero
- 100 g di burro morbido, a tocchetti
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Secondo impasto
- 80 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino raso di sale
- 100 g di zucchero
- 2 tuorli
- 50 g di burro morbido, a tocchetti + q.b.
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1694.9 kJ / 405.1 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 207.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pandoro TM6
15h 15 min
Pane toscano (TM6)
16 Std. 30 Min
Pane di segale
20h 30min
Yogurt
12h
La colomba perfetta
7 Std.
Colomba
9h
Baguette francese (TM6)
5 Std.
Pane semplice
4 Std.
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min
Panettone
6h 30min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1 Std. 20 Min
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h