Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan brioche
- 150 g di latte
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 5 g di zucchero
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di farina manitoba
- 2 tuorli
- 1 limone, la scorza grattugiata
- 30 g di olio di oliva
- 1 pizzico di sale
Crema pasticcera alle fragole
- 300 g di fragole, pulite e a pezzi
- 80 g di zucchero
- ½ limone, il succo filtrato
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 60 g di latte intero
- 2 tuorli
- 40 g di farina tipo 00
Terminare la preparazione
- zucchero di canna q.b.
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1421.5 kJ / 339.8 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 53.9 g
- Vetten
- 11.3 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 136.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pandoro TM6
15h 15min
Torta della nonna (TM6)
1h 30min
Biscotti di Pasqua ripieni di crema Bimby® al limone
2h
Crostata con crema e amaretti al caffè
2h
Panettone gastronomico farcito
7h 30min
Brutti ma buoni
2h
Torta di rose al gianduia
4h 10min
Plumcake colomba di Pasqua
2h
Besciamella
15 Min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1h 20 min
Pasta frolla
1h 10min
Torta di rose
2h