Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Panna cotta
- 750 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di latte
- 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 15 g di gelatina in fogli ammollata in 75 g di acqua fredda
Salsa al caramello
-
250
g di zucchero
of 250 g di zucchero grezzo - 200 - 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1030 g di acqua
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaio di aceto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 299.2 kJ / 71.5 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 9.6 g
- Vetten
- 92.9 g
Alternatieve recepten
Panna cotta
6 godz. 30 min
Tiramisù allo zabaione
7h
Spumoso alla ricotta con salsa alle fragole
20 dk
Cheesecake alla crema catalana
4 godz.
Salsa al caramello (TM6)
1sa 30 dk
Caramello liquido
35min
Topping al cioccolato
25min
Panna cotta con coulis di albicocche
6h 15min
Crema diplomatica
30 dk
Panna cotta (per 2 persone)
5h 30min
Panna cotta al melone
4h 15min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5h 30min