Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Panna cotta
- 750 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di latte
- 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 15 g di gelatina in fogli ammollata in 75 g di acqua fredda
Salsa al caramello
-
250
g di zucchero
of 250 g di zucchero grezzo - 200 - 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1030 g di acqua
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaio di aceto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 299.2 kJ / 71.5 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 9.6 g
- Vetten
- 92.9 g
Alternatieve recepten
Spumoso alla ricotta con salsa alle fragole
20min
Crème caramel (TM6)
4 Std.
Crema pasticcera al cucchiaio
15 Min
Besciamella (TM6)
15 Min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5h 30min
Piccole pavlove con mousse al caramello
3h
Crema catalana
40min
Panna cotta (per 2 persone)
5h 30min
Cheesecake alla crema catalana
4 Std.
Caramello salato
1h
Caramello liquido
35min
Salsa al caramello (TM6)
1h 30min