Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di latte intero fresco
- 160 g di zucchero grezzo di canna
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
-
½
cucchiaino di fior di sale
of ½ cucchiaio di sale grosso
- Voeding
- per 100 grammi
- Calorieën
- 1414 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 44.5 g
- Vetten
- 18.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 min
Lemon curd
20 min
Lemon meringue pie
3 Std.
Salsa al caramello
35 Min
Gelato al caramello salato (TM6)
14 Std.
Piccole lemon meringue pie
2sa 35 dk
Ganache al cioccolato bianco
12 Std. 20 Min
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20 min
Mousse al caramello salato
5 godz. 30 min
Latte condensato
1 Std.
Salsa al caramello (TM6)
1 Std. 30 Min
Caramello salato
1 Std.