Apparaten en Accessoires
Pasta sfoglia
Voorbereiding 30min
Totaal 3u. 40min
1 Ricetta completa
Ingrediënten
-
200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
-
200 g di farina tipo 00
-
90 g di acqua fredda (tenuta in congelatore per 10 minuti)
-
2 pizzichi di sale
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Ricetta completa
Natrium
22 mg
Eiwitten
21.7 g
Calorieën
8962.1 kJ /
2142 kcal
Vetten
166.2 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
103.5 g
Koolhydraten
146.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Le basi di pasticceria
5 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je dit ook leuk...
Cornetti brioche
6u. 30min
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4u.
Pasta sfoglia veloce
1u. 20min
Cassata siciliana
6u. 35min
Arancini di riso
3u. 5min
Focaccia con kefir
12u.
Pasta sfoglia veloce
2u.
Pasta sfoglia veloce
2u.
Gelato biscotto gianduia
7u.
Minnuzze di Sant'Agata
7u. 30min
Savoiardi morbidi
40min
Croissant
7u. 30min