Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1750 g di acqua
- 35 g di lievito madre disidratato
- 650 g di farina tipo 0
- 30 g di farina di riso
- 20 g di farina di soia
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- passata di pomodoro, a piacere
- 250 g di mozzarella, sgocciolata e a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2363.4 kJ / 564.5 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 89.4 g
- Vetten
- 11.2 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 866.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cornetti brioche
6h 30min
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h
Pizza napoletana
9h
Pizza romana bianca
6h 30min
Ciabattine
3h 30min
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20 godz.
Filoncini di semola
4h
Burger buns
4h 40 min
Pagnotte integrali con lievito madre
4h
Piadina romagnola
15min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5sa
Pane semplice
4h