![Pinsa romana Pinsa romana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3ef79554-0166-48dd-9262-f763c25bfd6e/Derivates/b2b7974f-b919-4985-bf82-606652ea0578.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1750 g di acqua
- 35 g di lievito madre disidratato
- 650 g di farina tipo 0
- 30 g di farina di riso
- 20 g di farina di soia
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- passata di pomodoro, a piacere
- 250 g di mozzarella, sgocciolata e a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2363.4 kJ / 564.5 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 89.4 g
- Vetten
- 11.2 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 866.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza napoletana
9h
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24hod.
Pizzette
3h 40min
Piadina romagnola
15min
Pagnotte integrali con lievito madre
4h
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24hod.
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20h
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15 godz. 30 min
Filoncini di semola
4h
Burger buns
4h 40min
Pizza romana bianca
6h 30min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5 Std.