Ravioli ricotta e spinaci
TM6 TM5 TM31

Ravioli ricotta e spinaci

4.6 (40 beoordelingen)

Ingrediënten

Ripieno

  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 500 g di acqua
  • 500 g di spinaci in foglia surgelati
  • 30 g di scalogno a pezzi
  • 40 g di burro
  • 400 g di ricotta fresca, ben scolata
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato

Pasta all'uovo

  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 200 g di farina tipo 0
  • 150 g di acqua
  • 2 uova
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale

Terminare la preparazione

  • 50 g di burro
  • 4 - 5 foglie di salvia fresca, lavate

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
2599.5 kJ / 621.3 kcal
Eiwitten
23.4 g
Koolhydraten
66.6 g
Vetten
29.2 g
Verzadigd vet
14.9 g
Vezels
1.2 g
Natrium
0.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten