Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 500 g di acqua
- 500 g di spinaci in foglia surgelati
- 30 g di scalogno a pezzi
- 40 g di burro
- 400 g di ricotta fresca, ben scolata
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Pasta all'uovo
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 200 g di farina tipo 0
- 150 g di acqua
- 2 uova
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 50 g di burro
- 4 - 5 foglie di salvia fresca, lavate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2599.5 kJ / 621.3 kcal
- Eiwitten
- 23.4 g
- Koolhydraten
- 66.6 g
- Vetten
- 29.2 g
- Verzadigd vet
- 14.9 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 0.7 mg
Alternatieve recepten
Ravioli tricolore
1h 45min
Tagliatelle verdi con ragù di culatello
1h 10min
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1h 30min
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1h 50 min
Farfalle all'uovo
1h
Ravioli di stoccafisso su crema di patate e olive taggiasche
2h
Ravioli di ricotta
2h
Pasta all'uovo
1h
Pasta fresca senza uova
1h 35 min
Tagliatelle al ragù
1h 10min
Cavatelli
1h 30min
Pasta fresca tipo Trofie
30min