Compatibele versies
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di fave secche, sciacquate
- 550 g di acqua
- 100 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 600 g di catalogna a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di pomodori ciliegino a metà
- 280 g di pasta fresca, tipo scialatielli (o altro tipo di pasta fresca lunga)
- 1 cucchiaino di sale
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 5 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 40 g di caciocavallo grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2565 kJ / 613 kcal
- Eiwitten
- 26.4 g
- Koolhydraten
- 84.8 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 6.1 g
Alternatieve recepten
Pettole pugliesi
3 Std.
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30min
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3h 20min
Pasticciotti leccesi
1h 15min
Cartellate
1h 5min
Pucce
7h
Focaccia barese
2h 55min
Scarcella di pasqua ripiena
55min
Incapriata di fave e zucchine
6 Std.
Crema di fave al finocchietto
50min
Minestra di fave con cicoria
50min
Pitta rustica salentina
1 Std. 40 Min