Compatibele versies
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di fave secche, sciacquate
- 550 g di acqua
- 100 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 600 g di catalogna a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di pomodori ciliegino a metà
- 280 g di pasta fresca, tipo scialatielli (o altro tipo di pasta fresca lunga)
- 1 cucchiaino di sale
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 5 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 40 g di caciocavallo grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2565 kJ / 613 kcal
- Eiwitten
- 26.4 g
- Koolhydraten
- 84.8 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 6.1 g
Alternatieve recepten
Minestra di fave con cicoria
50 min
Risotto ai carciofi
30 min
Crema di fave al finocchietto
50 min
Pucce
7h
Scarcella di pasqua ripiena
55 min
Strascinati con mollica e peperoni cruschi
2 Std.
Incapriata di fave e zucchine
6h
Pancotto con cime di rape
40 min
Cavatelli di rucola con crema di ceci e cozze
1h 5min
Cartellate
1h 5min
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30min
Pettole pugliesi
3h