Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di patate farinose, pelate e a fette (3 mm)
- 1 rametto di rosmarino fresco
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 170 g di latte intero
- 20 g di burro a tocchetti
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 819.2 kJ / 195.8 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 23.4 g
- Vetten
- 9.5 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 317.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Purè di patate
50 Min
Impasto per pizza con farina di soia
3h 30min
Ananas sottovuoto
1h 15min
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45min
Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta
4h 30min
Crema di zucchine (Bimby Friend)
35min
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5 Std.
Pizza romana bianca
6h 30 min
Salsa ai funghi e vino bianco
30min
Purè di patate e bacon al curry
40min
Purè di patate all'aglio
50 Min
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2h