![Purè di patate al rosmarino Sottovuoto Purè di patate al rosmarino Sottovuoto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/294C2139-130A-41CF-AE25-52C3DD0E9155/Derivates/3D30BB93-8A96-4FBC-9BCB-911A4DD9E794.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di patate farinose, pelate e a fette (3 mm)
- 1 rametto di rosmarino fresco
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 170 g di latte intero
- 20 g di burro a tocchetti
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 819.2 kJ / 195.8 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 23.4 g
- Vetten
- 9.5 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 317.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema pasticcera al cucchiaio
15 min
Impasto per pizza
1 godz.
Bulgur cavolo riccio e melagrana con chips di patate dolci
40 min
Ananas al rum a Cottura Lenta
2h 40min
Braciole di maiale con frittelle di patate sottovuoto
3h 30min
Pan di Spagna
1h 50 min
Pasta sfoglia veloce
Brak ocen
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2 Std.
Panna montata
10 min
Asparagi sottovuoto
50min
Spaghetti alla carbonara con Cottura Sottovuoto
2 Std.
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3sa 40 dk