Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di patate farinose, pelate e a fette (3 mm)
- 1 rametto di rosmarino fresco
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 170 g di latte intero
- 20 g di burro a tocchetti
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 819.2 kJ / 195.8 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 23.4 g
- Vetten
- 9.5 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 317.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Panna montata all'aneto
5 Min
Salame di manzo al Montasio con contorno di porcini
1 Std. 50 Min
Risotto mantecato alle spezie e mandarino di Antonia Klugmann
3 godz. 30 min
Ananas in salsa piccante a Cottura Lenta con cocco tostato
3 godz. 40 min
Crema pasticcera
15 min
Mele a Cottura Lenta con crumble di frutta secca
2sa 30 dk
Asparagi, riso al Parmigiano e zabaione al limone
1h
Pasta frolla
2h 5 min
Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta
4 Std. 30 Min
Verdure al vapore con salsa al curry
1 godz. 10 min
Panna montata al frutto della passione
5 Min
Purè di patate all'aglio
50min