![Cappelletti ripieni in brodo di cappone Cappelletti ripieni in brodo di cappone](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D5B6A116-36E8-4804-8143-2FC2CCA478BA/Derivates/cf626cf7-c9ef-470c-824d-052e7ab5a9cf.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di petto di pollo a tocchetti (2 cm circa)
- 100 g di carne di maiale, lombo a tocchetti (2 cm circa)
- 100 g di mortadella a cubetti (1 cm circa)
- 100 g di salsiccia cruda spellata e sbriciolata
- 1 uovo
- 100 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di sale
Pasta
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 5 uova medie
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 3000 g di brodo di cappone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1904 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 27.4 g
- Koolhydraten
- 38.2 g
- Vetten
- 22.5 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Arrosto di vitello arrotolato
2h
Strozzapreti pasticciati
1h 40min
Tortellini alla bolognese
1h 20min
Cappelletti reggiani
2h
Tortellini in brodo vegetariani
2h
Crescia sfogliata urbinate
1ч. 30 мин.
Passatelli
45min
Tortellini in brodo
1ч. 30 мин.
Gnocchi al sugo di anatra
2h
Crescia al formaggio
3h 10min
Passatelli in brodo di cappone
4ч. 20 мин.
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1ч. 30 мин.