Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di petto di pollo a tocchetti (2 cm circa)
- 100 g di carne di maiale, lombo a tocchetti (2 cm circa)
- 100 g di mortadella a cubetti (1 cm circa)
- 100 g di salsiccia cruda spellata e sbriciolata
- 1 uovo
- 100 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di sale
Pasta
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 5 uova medie
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 3000 g di brodo di cappone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1904 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 27.4 g
- Koolhydraten
- 38.2 g
- Vetten
- 22.5 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Torta al testo
1 Std.
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Tortellini in brodo vegetariani
2h
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1h 5min
Tortellini in brodo
1 Std. 20 Min
Zuppa imperiale
1 Std.
Cappelletti reggiani
2h
Ciambella romagnola
1 Std.
Passatelli
45 Min
Strozzapreti pasticciati
1 Std. 40 Min
Gnocchi al sugo di anatra
2h
Passatelli in brodo di cappone
4h 20min