Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 700 g di patate a pasta farinosa, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
- 100 g di acqua
- 300 g di farina tipo 00
- farina tipo 00 q.b.
- farina tipo 00
Sugo di anatra
- 80 g di sedano a pezzi
- 70 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 160 g di salsicce di maiale fresche, spellate e sgranate
- 300 g di anatra, il petto a tocchetti (2 cm circa)
- 100 g di vino bianco
- 400 g di salsa di pomodoro, preferibilmente datterini
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3176 kJ / 759 kcal
- Eiwitten
- 36.4 g
- Koolhydraten
- 94.8 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 6.2 g
Alternatieve recepten
Gnocchi al ragù
2h 10min
Tagliatelle con salsa al tartufo bianco
30 Min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Fagioli con le cotiche
1h 45min
Maccheroni alla chitarra
50 min
Crescia al formaggio
3 godz. 10 min
Castagnole
1 Std. 20 Min
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2 godz. 30 min
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50 min
Tortellini in brodo
1 Std. 20 Min
Cappelletti reggiani
2h
Fettuccine all'abruzzese
1 Std.