Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano a tocchetti
- 500 g di acqua
- 250 g di bietole, le foglie
- 250 g di spinaci baby freschi
- 5 g di sale
- 5 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 50 g di burro
- 6 foglie di salvia fresca
- Voeding
- per 6 porzioni
- Calorieën
- 12171 kJ / 2909 kcal
- Eiwitten
- 117.5 g
- Koolhydraten
- 261.2 g
- Vetten
- 151.3 g
- Vezels
- 16.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli ricotta e spinaci
10 Std.
Tagliatelle verdi con ragù di culatello
1 Std. 10 Min
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1 Std. 50 Min
Farfalle all'uovo
1 Std.
Ravioli di stoccafisso su crema di patate e olive taggiasche
2 Std.
Ravioli di ricotta
2 Std.
Ravioli di zucca e timo in brodo di agnello
8h 50min
Parmigiana di melanzane
2 Std.
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2 Std.
Tordelli lucchesi
2 Std. 30 Min
Millefoglie
5 Std.
Pasta fresca tipo Trofie
30 Min